IMG5724-edit
Over ons
Wij zijn gevestigd in Terneuzen, Zeeland. We programmeren, designen, onderhouden en verbeteren websites, websystemen, apps en software. We doen dit al meer dan 20 jaar.

400+

klanten bediend

500+

websites geleverd

100+

(web)systemen opgeleverd

10.000+ uur

grootste project

Wat wij belangrijk vinden

Wij vinden het belangrijk dat (web)development rendeert: het moet aantoonbaar profijt opleveren en daarmee jouw bedrijf ondersteunen. Vaak kan dit al met de ontwikkeling van een prototype (MVP). We ontdekken kansen bij klanten en zoeken de juiste (technische) oplossing door gestructureerd en transparant te werk te gaan. Na de eerste oplevering blijven we samen doorzoeken naar verbeteringen. Zo realiseren we duurzame progressie binnen bedrijven met creatieve en technische oplossingen.

Over Laveto, digital minds in Terneuzen
Laveto team

Wie wij zijn

Ons team bestaat uit 8 specialisten op het gebied van (web)development, (web)design, user experience (UX), conversieverhoging en business developing. Bij een ontwikkelproces komen deze gezichten vanzelf voorbij. Iedereen draagt een steentje bij om samen tot het gewenste resultaat te komen. Dankzij deze toppers is Laveto vaak de voorkeurspartner.

Hoe wij werken

We werken nauw samen met klanten en daarbij is persoonlijk contact erg belangrijk. Tijdens het oriënteren leren we je bedrijf goed kennen en zoeken we de juiste oplossingen. Samen met de eindgebruikers werkt onze software architect en user experience designer je wensen tot in detail uit. De werkzaamheden zijn via MijnLaveto te volgen. Het resultaat zal precies bij je passen. Je hoeft geen consessies te doen aan standaardpakketten die niet volledig zijn afgestemd op jouw wensen, behoeften, eisen en verwachtingen.

Hoe werkt Laveto Terneuzen?
website-6___media_library_original_1440_1440

Waar wij in investeren

Om onze missie beter uit te voeren investeren wij continu in Laveto zelf. Dat gebeurd op het gebied van (deel)producten, onze processen en het team. We zijn altijd bezig met de nieuwste technologieën om te zorgen dat onze klanten successen behalen. Door het team te stroomlijnen en continu beter samen te werken blijven we resultaten overtreffen. Van deze verbeteringen profiteer jij als klant direct mee.

Hoe wij duurzaam zijn 

 

  Groene energie

Onze servers functioneren uitsluitend op verifieerbare groene stroom. Als klant functioneert jouw (web)applicatie dus duurzaam. Ons kantoor is voorzien van zonnepanelen en warmtepompen.

  Erkend leerbedrijf

We vinden het belangrijk om de carrière van studenten een kickstart te kunnen geven. Wij bieden ze graag deze gelegenheid en vervullen een ondersteunende rol in dit proces.

  Sponsoring

Om iets terug te kunnen geven aan de maatschappij, sponsoren wij lokaal amusement en sportclubs.

Wie onze klanten zijn

Wij bedienen van ZZP-er t/m MKB en multinationals, in Zeeland, de Randstad, en internationaal. Van startups, investors t/m gevestigde namen. We werken om nieuwe concepten te realiseren, breiden bestaande systemen uit en vervangen verouderde systemen compleet. Denk o.a. aan administratiesystemen, koppelingen tussen systemen, apps, websites, interne en publieke systemen. Wij realiseren software die bedrijven daadwerkelijk profijt oplevert. Om die reden is onze klantenkring zeer divers en talrijk.

bart
shapes

Een grote impact begint met een kleine stap...

Zin in een eerste kennismaking? Vertel ons over je ideeën en laat je verrassen over hoe wij deze voor je kunnen realiseren. 
 

Maak een afspraak