Galaxy Intranet

Waar standaardmodules en maatwerk samenkomen. Het communicatieplatform dat naadloos aansluit bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Ontdek hoe
creative-managers-at-work-2021-09-24-03-24-48-utc

Herken je de bottlenecks van informatie delen binnen jouw organisatie?

Communicatie-uitdagingen vandaag de dag

Misverstanden bij het doorgeven van boodschappen, eindeloos zoeken naar belangrijke documenten en het constante gevoel dat je altijd een stap achterloopt - klinkt dit bekend? Je bent niet de enige. Veel professionals ervaren dagelijks de frustratie van versnipperde communicatie. Het lijkt wel alsof, ondanks de technologische vooruitgang, het steeds moeilijker wordt om echt verbonden te blijven en op één lijn te zitten met het team. Deze uitdagingen zorgen niet alleen voor vertraging in projecten, maar kunnen ook leiden tot gevoelens van isolatie en miscommunicatie binnen een organisatie. Herkenbaar? Dan is het tijd om deze kwesties aan te pakken en te zoeken naar manieren om de interne communicatie in jouw organisatie te versterken.

Standaardoplossingen, flexibel aangepast aan jouw organisatie

Naadloze communicatie op maat

Met Galaxy Intranet introduceren we een praktische en efficiënte benadering van interne communicatie. Onze standaardmodules zijn ontworpen met de diverse uitdagingen van moderne organisaties in gedachten. Maar wat Galaxy Intranet echt onderscheidt, is de mogelijkheid om deze modules op maat aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Zo zorgen we ervoor dat de communicatietool niet alleen functioneel is, maar ook naadloos aansluit op de werkwijze van jouw organisatie. Galaxy Intranet: een simpel, doeltreffend en persoonlijk communicatieplatform.

white-details-of-puzzle-on-yellow-background-2022-01-18-16-07-39-utc

Je bent van harte welkom

Kom zelf het intranet ervaren

Tip

Altijd

Gratis

Maak een oriƫnterende afspraak met ons om samen je intranet te bespreken. Ontdek het systeem, onze persoonlijke aanpak en expertise.

Neem contact op

  • Ervaar zelf het intranet
  • Ontmoet het team achter Laveto
  • Laat je vragen beantwoorden
  • Start het proces richting een offerte
Team

Hoelang duurt het?

1 á 2 uur

Waar is het?

Oostelijk Bolwerk 7, Terneuzen

Wie schuift aan?

Business developer + conversiespecialist

Veelgestelde vragen
Wat is Galaxy Intranet en hoe kan het mijn organisatie helpen om efficiƫnter te werken?

Galaxy Intranet is een krachtig hulpmiddel dat ontworpen is om de efficiëntie binnen je organisatie te verhogen. Het maakt gebruik van geavanceerde technologieën om communicatie te stroomlijnen, samenwerking te verbeteren en de toegang tot cruciale informatie te vergemakkelijken. Door de integratie van deze functies in één naadloos platform kan jouw team sneller en effectiever werken.

Hoe kan Galaxy Intranet helpen om mijn bedrijfscultuur en medewerkersbetrokkenheid te verbeteren?

Galaxy Intranet kan een cruciale rol spelen bij het versterken van je bedrijfscultuur en het verhogen van de betrokkenheid van medewerkers. Ten eerste faciliteert het platform de communicatie binnen de organisatie. Dit betekent dat je eenvoudig nieuws, updates en erkenningen kunt delen die de bedrijfscultuur onderstrepen. Het stimuleert een open dialoog en maakt het gemakkelijker voor teamleden om hun ideeën en feedback te delen, wat bijdraagt aan een gevoel van verbondenheid en betrokkenheid.

Daarnaast biedt Galaxy Intranet tools voor samenwerking waarmee teams effectiever kunnen werken aan gemeenschappelijke doelen. Door het creëren van een gecentraliseerde ruimte waar medewerkers toegang hebben tot de middelen die ze nodig hebben, draagt het bij aan een gevoel van gemeenschap en gedeelde doelstellingen. Dit kan leiden tot een grotere betrokkenheid, omdat medewerkers het gevoel hebben dat ze een actieve rol spelen in het bereiken van de missie van de organisatie.

Welke functies biedt Galaxy Intranet om de interne communicatie en samenwerking in mijn organisatie te verbeteren?

Galaxy Intranet komt met een breed scala aan functionaliteiten die de interne communicatie en samenwerking in je organisatie kunnen verbeteren. Het biedt mogelijkheden voor contentbeheer, nieuwspublicatie, bestandsuitwisseling, verjaardagsherinneringen, en een eenvoudige manier om teamleden te bekijken en te beheren. Met de uitgebreide acceptatieflows kan je team complexe processen stroomlijnen, terwijl de ideeënbus zorgt voor een open en innovatieve bedrijfscultuur

Dankzij de flexibele Galaxy basis is het platform bovendien zeer schaalbaar. Je kunt Galaxy Intranet aanpassen en uitbreiden naar wens, en nieuwe functies en integraties toevoegen naarmate je organisatie groeit en evolueert. Dit maakt Galaxy Intranet een toekomstbestendige oplossing die met je organisatie mee kan groeien.

Hoe waarborgt Galaxy Intranet de veiligheid en privacy van onze gegevens?

Galaxy Intranet is ontworpen met een sterke focus op beveiliging en de bescherming van je gegevens. Met geavanceerde encryptietechnologieën en rigoureuze beveiligingsprotocollen, zorgt het ervoor dat je vertrouwelijke bedrijfsinformatie veilig en beveiligd blijft. Je kunt erop vertrouwen dat Galaxy Intranet je waardevolle gegevens beschermt tegen ongeautoriseerde toegang, dataverlies en cyberdreigingen.

Hoe integreren we bestaande bedrijfssystemen en -processen met Galaxy Intranet?

Galaxy Intranet dient als een solide platform voor het inbouwen van bedrijfsautomatisering. De Galaxy omgeving maakt het bijzonder geschikt voor bedrijven die en hun automatiseringstaken. Door routinetaken te automatiseren, kunnen teams hun tijd en energie besteden aan taken van hogere waarde. Het resultaat is een slankere, meer productieve werkomgeving die is afgestemd op de behoeften van de moderne digitale werkplek.

Biedt Galaxy Intranet ook mobiele toegang voor gebruikers onderweg?

Ja, Galaxy Intranet biedt mobiele toegang voor gebruikers onderweg. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot belangrijke bedrijfsinformatie, documenten en applicaties, rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet. Het is ontworpen met een responsieve interface, zodat het gemakkelijk en intuïtief te gebruiken is op elk apparaat, ongeacht het schermformaat. Dit stelt je in staat om naadloos te schakelen tussen verschillende apparaten, afhankelijk van je behoeften op een bepaald moment.

Bovendien is de veiligheid van je gegevens een topprioriteit voor Galaxy Intranet. Ondanks de openheid van toegang, zijn er sterke beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om te zorgen voor de veiligheid van je gegevens. Het systeem ondersteunt bijvoorbeeld two-factor authenticatie, waardoor de kans op ongeautoriseerde toegang tot je account aanzienlijk wordt verkleind. Dus, terwijl je geniet van het gemak van overal toegang, kun je er ook vertrouwen in hebben dat je bedrijfsinformatie veilig is.

Welke stappen zijn er nodig om Galaxy Intranet te implementeren binnen jouw organisatie?

De eerste stap bij de implementatie van Galaxy Intranet binnen jouw organisatie is een overleg om jouw specifieke behoeften te begrijpen. Tijdens deze bespreking kijken we naar welke functionaliteiten en modules je nodig hebt voor jouw organisatie. We stellen samen met jou vast welke aspecten van Galaxy Intranet essentieel zijn voor jouw bedrijfsvoering en hoe deze het beste geconfigureerd kunnen worden om aan jouw vereisten te voldoen. De focus ligt op het leveren van een oplossing die zo nauw mogelijk aansluit bij jouw unieke bedrijfsbehoeften.

Als er behoefte is aan maatwerk, dan doorlopen we een proces van inventarisatie, ontwerp, programmering en testen. We werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat eventuele aanpassingen passen bij de manier waarop jouw bedrijf werkt. Ondanks de mogelijkheid van maatwerk, is het belangrijk om te benadrukken dat Galaxy Intranet een cloud-gebaseerd platform is. Dit betekent dat je geen IT-ondersteuning nodig hebt voor de installatie of het onderhoud. Het is ontworpen om gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren te zijn, zodat je het maximale uit jouw intranet kunt halen zonder technische complicaties.