christin-hume-mfB1B1s4sMc-unsplash
Galaxy CMS
Eenvoudig je website up-to-date houden!
Galaxy CMS

Ons Galaxy CMS is jou op het lijf geschreven!

Het onderhoud van je website wil je snel en eenvoudig kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om een eenvoudige tekstuele aanpassing, het wijzigen van beeldmateriaal of het aanmaken van een nieuwe pagina. Tijdens de ontwikkeling van ons Galaxy CMS nemen wij de ervaringen van onze klanten als uitgangspunt. Die ontwikkeling staat nooit stil. Zo profiteer jij van een CMS dat altijd up-to-date is!

Na 1 workshop kun je zelfstandig aan de slag!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat jij na 1 workshop zelfstandig aan de slag kan met het onderhoud van je website.

In deze workshop van een uur behandelen we de tools die je tot je beschikken hebt om de onderdelen van je website te onderhouden. Ook de eventuele onderdelen die we speciaal voor jou hebben ontwikkeld (maatwerk). Je collega of partner is daarbij natuurlijk ook van harte welkom!

Workshop content management
  • Overzichtelijk dashboard
  • Eenvoudig paginabeheer
  • Bloksgewijze pagina opbouw
  • Pre-designed blokken
  • Automatische optimalisering van afbeeldingen
  • Uploaden van documenten
  • Formulieren module
Bloksgewijze pagina opbouw in CMS

Ook maatwerk bouwen we met eenvoud als uitgangspunt

​​Blokken die we speciaal naar jouw wensen bouwen (maatwerk) bewerk je met dezelfde tools. Evenals speciale functionaliteiten zoals bijvoorbeeld agenda of blog. Onderdelen van deze functionaliteiten zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd. Dit bespaart je niet alleen tijd, het zorgt er ook voor dat content consequent wordt vertoond door de gehele website.

Meer weten over ons Galaxy CMS? Wil je een demonstratie op ons kantoor?
​​​​​​​

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen
Hoe verwerken wij feedback van klanten op ons Galaxy CMS?

Wij vragen bewust naar feedback van onze klanten naar aanleiding van hun ervaringen met ons Galaxy CMS. Als ontwikkelaars proberen wij uiteraard te denken zoals de gebruiker. Het ideale CMS werkt intuïtief, voorkomt overbodige handelingen, is overzichtelijk en daardoor eenvoudig om mee te werken. In de praktijk is er altijd ruimte voor verbetering. Klanten die meerdere uren achter elkaar het CMS gebruiken om hun website te vullen met content komen vaak met sugggesties om dit werkproces nog verder te verbeteren. Wij verzamelen deze suggesties en zetten deze waar mogelijk om in verbeteringen waar alle klanten van mee kunnen profiteren. Zou verhogen wij onze klanttevredenheid én verhogen we de gebruikersvriendelijkheid van het Galaxy CMS!