alvaro-reyes-KxVlKiqQObU-unsplash
Onze diensten
App ontwikkelen

App ontwikkeling

Laat smartphones voor je werken!

In het dagelijks leven zijn (mobiele) apps niet meer weg te denken. Ook voor jouw idee of bedrijf kan een app van toegevoegde waarde zijn. Dit loopt uiteen van het invullen van werkbonnen tot het toepassen van op Augmented Reality gebaseerde apps. We ontwikkelen dit voor zowel iOS als Android. Dit kan zowel webbased, hybride of native uitgevoerd worden.
 

E-commerce

Verkoop jij je product of dienst al online?

Steeds meer verkopen gebeuren online. Het is daarom belangrijk dat je ook online jouw doelgroep bereikt om jouw producten te verkopen. Heb je interesse in het bouwen van een webshop, dan verzorgen wij dit graag voor jou! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij samen met jou bepalen wat de beste keuzes zijn voor de realisatie van de webshop. Wij kunnen een (maatwerk) webshop leveren die je geheel zelf kunt beheren, en voldoet aan de laatste technische eisen.

Maatwerk webshop
Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Wij ontwikkelen websites voor iedere denkbare doelgroep en voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers van zzp-er tot semi-overheid. Of je nu een kleine website met basisinformatie nodig hebt of een volledig op maat gemaakt project met vele pagina's en speciale functionaliteiten, wij hebben een passende oplossing!
 

Lees meer

Bedrijfsdigitalisering

Hoe kan bedrijfsdigitalisering jouw bedrijf vooruit helpen?

Digitalisering heeft tot doel om processen in je bedrijf in een minimum van tijd overzichtelijk, inzichtelijk, voorspelbaar en geautomatiseerd te laten verlopen. Het verhoogt de efficiëntie, werkt daardoor kostenverlagend en winst maximaliserend. Vraag jezelf eens af: "Welke knelpunten hebben een terugkerend karakter binnen mijn bedrijf?" De kans is groot dat bedrijfsdigitalisering een oplossing biedt. Op korte én lange termijn.
 

Lees meer

Bedrijfsdigitalisering
Ontwikkeling websystemen

Websystemen

Oneindige mogelijkheden voor jouw project!

Omvat jouw project meer gespecialiseerde functionaliteit dan een gemiddelde website? Een websysteem geeft je oneindige mogelijkheden. Met jouw specifieke kennis van een product of dienst, gecombineerd met onze kennis en ervaring van complexe websystemen, ontwikkelen wij samen een oplossing die werkt. 

UI/UX Design

Design als conversie booster!

Verras je gebruikers met een fris en modern design, maar zorg er ook voor dat de gebruiker zo intuïtief mogelijk door je project navigeert. Optimaliseer dus het UI/UX design van je website. Op deze manier bereik je een zo hoog mogelijke conversie.
 

Lees meer

UI/UX design optimaliseren
Optimaal onderhoud websites

Onderhoud

Houd jouw product in topconditie!

Het is een feestelijk moment zodra jouw unieke app, websysteem of website live gaat. We hebben samen met jou dit gehele traject succesvol afgerond, waarbij de nodige investeringen zijn gedaan om tot dit resultaat te komen. Het is echter wel belangrijk om voor het volledige kostenplaatje vooruit te kijken. Na de lancering krijg je namelijk te maken met website onderhoud. Samen met jou stellen we een passende onderhoudsstrategie vast.
 

Lees meer

bart
shapes

Meer weten?

Zin in een eerste kennismaking? Laten we gaan zitten voor een verhelderend gesprek.
 

Maak nu een afspraak