Modulaire woningen

Bij Cascototaal stond de gebruikerservaring centraal bij het ontwerpen van hun nieuwe website. Door de modernisering van de look-and-feel en het implementeren van transities, is de website nu nog gebruiksvriendelijker geworden. Bovendien is de informatie structuur volledig herzien en geoptimaliseerd om bezoekers snel en gemakkelijk de informatie te laten vinden die ze zoeken.
 

Bekijk de website

Mobiele website modulaire woningen

Look-and-feel

Het project begon met een grondige analyse van de behoeften van de klant en de wensen van de gebruikers. Op basis hiervan werd een concept ontwikkeld dat de focus legde op eenvoud en intuïtiviteit. De nieuwe look-and-feel is daarom minimalistisch, met een nadruk op heldere lijnen en een rustig kleurenpalet. Door de implementatie van subtiele transities wordt de website nu nog vloeiender en dynamischer.

minimale look-and-feel
Mobiele navigatie

Informatie structuur

De vernieuwde informatie structuur is geoptimaliseerd voor eenvoud en intuïtiviteit. Belangrijke informatie is gemakkelijk toegankelijk vanaf de startpagina, met duidelijke menu's en navigatie. De informatie is logisch en consistent ingedeeld, zodat bezoekers snel en efficiënt kunnen vinden wat ze zoeken.

Projecten overzicht in website met filters
jeffrey
shapes

Een grote impact begint met een kleine stap...

Zin in een eerste kennismaking? Vertel ons over je ideeën en laat je verrassen over hoe wij deze voor je kunnen realiseren. 
 

Maak een afspraak