Privacyverklaring generator 

In 2018 trad de privacywetgeving (AVG) in werking. Wanneer je op je website persoonsgegevens verzamelt, bijvoorbeeld d.m.v. een contactformulier, ben je wettelijk verplicht een Privacyverklaring op te stellen. In deze Privacyverklaring op je website vertel je hoe je met deze persoonsgegevens omgaat. Maar hoe stel je deze samen? We helpen je op weg! 

Maak gebruik van de online privacy generator

Online tool

Op de site Veiliginternetten.nl kun je gebruik maken van een Privacyverklaring generator die je het meeste werk uit handen neemt. Aan de hand van een 9-tal vragen maakt de generator voor jou een basistekst die na het toevoegen van jouw specifieke info geschikt is om te dienen als Privacyverklaring. Deze basistekst voldoet aan de nieuwe privacywetgeving (de AVG), is kort en voor je klanten begrijpelijk en is zo goed als mogelijk toegespitst op jouw bedrijf. In een aantal gevallen moet je na het genereren van de tekst nog stukken aanvullen. Bijvoorbeeld welke cookies jouw website gebruikt en de redenen voor verwerking van persoonsgegevens. (Win bij twijfel altijd juridisch advies in.)

privacyverklaring opstellen met de online generator

De privacyverklaring kun je als PDF bestand beschikbaar stellen aan de bezoeker van je website

De Privacyverklaring kun je vervolgens als pagina met tekst of als te downloaden PDF aanbieden aan je websitebezoekers. Het is een goed idee om een link naar deze info te leggen in de footer van je website (gegevensblok onderaan de website) en/of op de pagina met je contactformulier.

 

Start hier de generator

Logo Laveto B.V.

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.