surface-zAwhBlqWp6k-unsplash
Website ontwikkeling
Van basis tot maatwerk!
website ontwikkeling

Laveto ontwerpt en bouwt de website die jouw doelen bereikt

Heeft je bedrijf of organisatie een nieuwe website nodig? Of is de huidige dringend aan vernieuwing toe? Laveto begrijpt de uitdagingen waar je voor staat. 
 

Het ontwikkelen van websites is onze dagelijkse opdracht

Voor iedere denkbare doelgroep en voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers van zzp-er tot semi-overheid. Wij voorzien je van advies vanaf het eerste overleg, zetten vanaf het eerste design gebruiksvriendelijkheid op nummer één en gebruiken de meest optimale technieken voor een maximaal eindresultaat. Precies wat je nodig hebt om de doelen die je bedrijf of organisatie voor ogen heeft te bereiken.

website laten maken regio Terneuzen
Galaxy systeem voor maatwerk website ontwikkeling

Maatwerk is ons specialisme

Ons team van designers en programmeurs is gespecialiseerd in het realiseren van iedere gewenste functionaliteit. Dit loopt uiteen van een basis agenda functie tot de realisatie van een intranetomgeving.  Maatwerk is hierbij het sleutelwoord. Om beperkingen te voorkomen ontwikkelen wij binnen ons eigen Galaxy systeem. We zijn daardoor niet afhankelijk van broncode door derden. De opdrachtgever, jij dus, profiteert hier maximaal van omdat wij dit systeem continu verder ontwikkelen.

Beheer je website met ons Galaxy CMS

Ons Galaxy CMS is ontworpen met de gebruiker als uitgangspunt. Een overzichtelijk beheer in combinatie met bloksgewijze pagina opbouw zorgt voor een CMS waar je snel mee vertrouwd bent en je inspireert om je content zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. De standaard aanwezige blokken en eventuele maatwerk blokken besparen je niet alleen veel tijd, het zorgt ook voor een consistente look-and-feel door heel de website.

 

Gebruiksvriendelijk website CMS
bart
shapes

Meer weten?

Zin in een eerste kennismaking? Laten we gaan zitten voor een verhelderend gesprek.
 

Maak nu een afspraak

Veelgestelde vragen
Waarom gebruikt Laveto geen bestaande systemen zoals Wordpress?

Een belangrijke reden is het gegeven dat Wordpress websites vele malen vaker het slachtoffer zijn van hacks. Hierdoor zijn met grote regelmaat updates noodzakelijk. Deze updates kunnen de oorzaak zijn dat een template of plug-in (deels) niet meer werkt. Wanneer de door jou gebruikte template of plug-in door een externe ontwikkelaar is ontwikkeld, ben je dus afhankelijk van de service van deze partij. Gebruik je meerdere plug-ins van verschillende ontwikkelaars dan maakt dit het probleem alleen maar groter.

De wat verder ontwikkelde plug-ins zijn doorgaans betaalde versies. Je hebt geen garantie dat de ontwikkelaar van een plug-in service blijft verlenen of updates blijft uitgeven.

  • Beperkte flexibiliteit: Wordpress is bedoeld als een blogplatform en heeft beperkingen als het gaat om het aanpassen van de structuur en layout van de website.

  • Wordpress is in de basis niet optimaal qua snelheid. Je hebt (betaalde) plug-ins nodig om tot een betere score te komen

  • Wordpress is in de basis niet zoekmachine vriendelijk. Je hebt (betaalde) plug-ins nodig om dit te verbeteren

  • Plug-ins geven niet altijd de functionaliteit die jij nu net zoekt. Extra doorontwikkeling is dan alsnog noodzakelijk wanneer je echt maatwerk wilt realiseren.

  • Conflicten tussen plug-ins. Het is mogelijk dat een gebruikte plug-in een conflict veroorzaakt met een nieuwe plug-in die je in gebruik wilt nemen. Soms is het dan noodzakelijk om op zoek te gaan naar een alternatieve plug-in.

  • Plug-ins vertragen in de regel de reactiesnelheid van een website. Dit heeft een negatieve invloed op de gebruikerservaring.

Alle functionaliteiten die wij toepassen binnen ons eigen CMS zijn door ons ontwikkeld. Hiermee voorkomen we de hierboven benoemde problemen.

Zijn de designs geschikt voor alle apparaten?

Al onze designs ontwikkelen we met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. De weergave op mobiele apparaten heeft daarom altijd onze speciale aandacht en is standaard onderdeel van het proces.

Verzorgt Laveto ook de hosting en domeinnaam voor mijn website?

Ja, het heeft zelfs onze voorkeur. Zo kunnen wij de werking en bereikbaarheid van je website optimaal mogelijk laten verlopen. In het geval van een (zeldzame) storing kunnen we direct schakelen. In de meeste gevallen merken jij en je bezoekers daar weinig of niets van. Waarom? Omdat we dit proces continue monitoren!

Krijg ik ondersteuning gedurende het hele ontwikkelproces?

Vanaf het eerste gesprek zijn wij betrokken bij iedere fase van het proces en staan we klaar om de vragen die je hebt te beantwoorden. Een nieuwe website stappenplan staat hier voor je klaar. Heb je behoefte aan advies? We brengen je in contact met de juiste persoon binnen ons team die zijn expertise graag inzet voor jouw project.

Zijn de websites die jullie maken zoekmachine vriendelijk?

Het Galaxy CMS waarmee we je website bouwen heeft ingebouwde tools om zelf aan de slag te kunnen gaan met Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Wil je leren hoe je jouw website beter zichtbaar maakt in Google? Volg onze Workshop SEO. We nemen jouw website als onderwerp, een Workshop op maat dus!