IMG1853
UI/UX Design
Verbeter de digitale ervaring van je product met UI en UX.

Design diensten

Low fidelity wireframing

High fidelity wireframing

Digital prototyping

Visual design

Mobile design

Gebruiker gericht design

Denken als een gebruiker

Een idee vormt zich tot een doel en zal vervolgens uitgelegd moeten worden. Om je idee vorm te geven moeten we altijd denken als een gebruiker. Een eenvoudige benadering zal ervoor zorgen dat het voor de gebruiker makkelijker is om je product of dienst te begrijpen. Van hieruit gaan we verder met het zoeken naar een goede balans tussen grafische en  gebruiksvriendelijk aspecten.

Van wireframe naar design

We verzamelen in het begin van het project zoveel mogelijk informatie om dit vervolgens te kunnen gebruiken als leidraad voor de eerste ruwe schetsen. Deze ruwe schetsen noemen we wireframes. Een wireframe kan ons veel bij brengen. Je krijgt een eerste indruk van hoe de applicatie eruit ziet en hoe je wilt dat gebruikers door de applicatie navigeren.

Wat zijn wireframes?
Design op maat

Design op maat

Om tot een goed product te komen stimuleren wij je om te kiezen voor maatwerk. Elk product en/of dienst bestaat uit een x aantal kenmerken. Om deze kenmerken zo goed mogelijk te presenteren aan de gebruiker is het noodzakelijk om jezelf op een unieke manier uit te drukken. Een ontwerp dat aansluit bij de verwachtingen van de gebruiker heeft een positief effect.

Less is more

In een constant veranderende wereld is het belangrijk om zo duidelijk mogelijk je ideeën te formuleren. Je kan de gebruiker willen voorzien van heel veel informatie op één pagina, maar als driekwart van de informatie niet relevant is dan heeft het tonen van die informatie geen prioriteit.

Complexiteit zorgt voor verwarring terwijl een simpele benadering zorgt voor helderheid.

Wat betekent

UI design

Een mooie presentatie

UI (User Interface) design is het visuele ontwerp van je project. Een professionele UI zorgt ervoor dat je de aandacht van de gebruiker voor je product of dienst langer vasthoudt. Dit heeft een positief effect op de boodschap die je wilt overbrengen en verhoogt de kans om je product en/of dienst te verkopen. Natuurlijk wil je je product of dienst voorzien van een positieve beleving!

Wat is UI design?
Wat is UX design?

UX design

Interactie met het product

UX (User Experience) is kijken naar design vanuit het perspectief van een gebruiker. Je applicatie kan er grafisch nog zo mooi uitzien, maar als de gebruiksvriendelijkheid ontbreekt kunnen visuele aspecten dit niet compenseren.

De eindgebruiker moet intuïtief kunnen omgaan met je product. Is dit niet het geval, dan heeft dit een negatieve ervaring tot gevolg. Ontwerpen met de eindgebruiker in gedachten leidt tot beter design!

Designsysteem

Door het gebruik van een designsysteem creëren we een constante en toegankelijke manier van werken. De visuele elementen en interacties hebben dezelfde opbouw en zijn zo samengesteld dat ze goed samenwerken. Hierdoor kunnen we heel gemakkelijk uitbreidingen ontwerpen en toevoegen aan je applicatie.

Wat zijn de voordelen van een designsysteem?
Design en conversie verhoging

Conversie verhogen

Wij leiden je gebruikers naar de plek die je wilt, de plek waar ze 'converteren'. Hoe leid je gebruikers naar een "kopen"-knop of een "inschrijven"-knop? Door UX design op de juiste manier toe te passen! UX is eigenlijk het simpeler inrichten van een digitaal product. Een optimale gebruikerservaring is daarbij de leidende factor.

jeffrey
shapes

Een grote impact begint met een kleine stap...

Zin in een eerste kennismaking? Vertel ons over je ideeën en laat je verrassen over hoe wij deze voor je kunnen realiseren. 
 

Maak een afspraak